- En drømmeverden lige i nærheden
Mange (og flere end på billedet) smukke og forskellige fest- og gallakjoler

Mange (og flere end på billedet) smukke og forskellige fest- og gallakjoler

Smukke konfirmationskjoler str. 32-56

Smukke konfirmationskjoler str. 32-56

Eventyrlige brudekjoler str. 34-56

Eventyrlige brudekjoler str. 34-56

1 2002 åbnede områdets eneste kjoleforretning med brude- og festkjoler. Spændingen var stor for såvel ejer, familie og Snedsted by, da det var den legendariske Snedsted Biograf der var blevet ombygget og omdøbt til BIO Blanca og da man aldrig hverken før eller siden har haft sådan butik i Thy.

​Efter 7 år måtte vi vælge...enten at skille os af med brudekjoler eller gallakjoler.....eller have mindre udvalg - INTET af det kunne vi bruge til noget og valgte derfor at flytte herlighederne til Vilsund, hvor vi har udbygget vores fantastiske udvalg i ALLE typer kjoler.

Konceptet er enkelt: flest mulige forskellige modeller str. 34-56 - for når de damer ikke er ens...hvorfor skulle kjolerne så være det...

​Flytningen gav os endnu en fordel - Hidtil havde vores brudeafdeling været i niveau med de øvrige kjoler - og derfor også tilgængelig for andres blikke - til glæde for nogen, afskræk for andre. I Vilsund har vi etableret vores brudeoase på 1.sal. - hvor du som brud kan medbringe de gæster DU ønsker der skal med når kjolen til Den Store Dag skal udvælges. I har derfor hele 1. sal for jer selv og derfor al den tid i måtte behøve

​Ligeledes er de enkelte kjoler nøje udvalgt for deres individuelle detaljer

​Alle får vejledning og hjælp til at finde kjole - og jo mindre du har bestemt dig for inden du kommer, des bedre! vi er nemlig sikker på vi har flere og andre modeller end du har set og prøvet før og derfor kommer de fleste herfra med en helt anden stil og farve end hvis de selv havde skulle finde kjolen. Summesumarum - vi hjælpes ad med at finde netop DIN drømmekjole.

Vi har 4 store prøverum og siddeplads til dem som ikke prøver tøj

Vi har 4 store prøverum og siddeplads til dem som ikke prøver tøj

Vi har også en afdeling med smart fest- og/hverdagstøj  fra Cream - bukser, jakker, bluser, kjoler, sko mm

Vi har også en afdeling med smart fest- og/hverdagstøj fra Cream - bukser, jakker, bluser, kjoler, sko mm