- En drømmeverden lige i nærheden
Forskellige fest- og gallakjoler str. 34-56

Forskellige fest- og gallakjoler str. 34-56

Smukke konfirmationskjoler str. 32-56

Smukke konfirmationskjoler str. 32-56

Eventyrlige brudekjoler str. 34-56

Eventyrlige brudekjoler str. 34-56

I 2002 åbnede områdets eneste kjoleforretning med brude- og festkjoler. Spændingen var stor for såvel ejer, familie og Snedsted by, da det var den legendariske Snedsted Biograf, som var blevet ombygget og omdøbt til BIO Blanca. Få spåede butikken en lang fremtid, da ingen tidligere havde haft succes med sådan en butik i Thy. Vi startede da også forsigtigt op med ca 10 brudekjoler, 50 festkjoler samt børnetøj.

​Heldigvis tog flertallet fejl og efter 7 år måtte vi sande at den gamle biograf var blevet for lille og en flytning var uundgålig, vi havde i tiden udvidet med også at forhandle konfirmationskjoler. Da vi flyttede, havde vi ca 800 kjoler fordelt på brud, fest og konfirmation og flere er kommet til sidenhen.

Konceptet er enkelt og helt unikt, for Caza Blanca forhandler i så vidt muligt kun forskellige modeller str. 34-56 - for når I damer ikke er ens...hvorfor skulle kjolerne så være det...

​Flytningen gav os endnu en fordel - Hidtil havde vores brudeafdeling været i niveau med de øvrige kjoler - og derfor også tilgængelig for andres blikke - til glæde for nogen, afskræk for andre. I Vilsund har vi etableret vores brudeoase på 1.sal. - hvor du som brud kan medbringe de gæster DU ønsker der skal med når kjolen til Den Store Dag skal udvælges. I har derfor hele 1. sal for jer selv og derfor al den tid i måtte behøve

​Ligeledes er de enkelte kjoler nøje udvalgt for deres individuelle detaljer

Foruden et KÆMPE UDVALG i alle kjoletyper til brud, fest, galla og konfirmation, så får alle personlig og ærlig vejledning - og netop derfor køber de fleste noget andet end forventet, da vores udvalg er større og mere varieret end man overhoved kan forestille sig. Alle er velkommen.

Vi har 4 store prøverum og siddeplads til dem som ikke prøver tøj

Vi har 4 store prøverum og siddeplads til dem som ikke prøver tøj

Vi har også en afdeling med smart fest- og/hverdagstøj  fra Cream - bukser, jakker, bluser, kjoler, sko mm

Vi har også en afdeling med smart fest- og/hverdagstøj fra Cream - bukser, jakker, bluser, kjoler, sko mm