- En drømmeverden lige i nærheden

Hvilken kjole skal jeg vælge?

Dét kan vi simpelthen ikke sige på forhånd til gengæld kan vi fortælle lidt om dine muligheder:

Køb i butik:

  1. Ingen kan bære alle modeller -uanset str. (30-56)
  2. Mange har aldrig haft en selskabskjole før.
  3. Sammen finder vi frem til kjolen - efter dine ønsker og/eller behov (ex.brystopererede)
  4. Udvælgelsen: vi prøver os først frem og derefter er det faktisk ikke så svært, for enten kan man li´den eller også kan man ikke - vi fortsætter til det sidste ;o)
  5. På trods af vores store udvalg og mange forskellige kjoler, er det ikke altid sikkert at vi finder "dén" - men det er OK hos os - vi hellere lade dig gå uden kjole fremfor med den forkerte.
  6. Når du har fundet den rigtige kjole, tilpasses den efter den enkelte og har du et ønske til en detalje/ ændring, vil vi bestræbe os på at finde en løsning.
  7. Vi hjælper dig gennem forløbet og stopper først når du stråler over dit valg af kjole -dette kan indimellem medføre lidt ventetid så medtag gerne lidt tålmodighed, vi forsøger at hjælpe alle efter tur :o)
  8. Vi er en specialforretning med fokus på ærlig og oprigtig service.
  9. Vores mange forskellige kjoler "helt herude på landet" kommer bag på de fleste.
  10. Vores kjoler er nøje udvalgte og forhandles ikke i landsdækkende brude- eller kjolebutikker.​

Kjolekøb på nettet:

I disse tider er nettet jo et populært medie til at hente informationer og inspiration - især når vi står overfor nye oplevelser som konfirmation, galla og bryllup:

At købe kjole på nettet kan være problematisk idet disse kjoler skal sidde tæt DE RIGTIGE steder, for modsat hverdagstøj giver disse stoffer sig ikke hvis man liiige fylder lidt mere her eller dér ;o) og da der kun opgives delmål kan det være svært at afgøre om kjolen kan/vil komme til at sidde perfekt, som den bør.

Dette er velmenene råd - da vi gennem tiderne har afhjulpet piger, som på forskellige måder har "brændt" fingrene på nethandel enten lignede kjolen ikke den på billedet, forkert farve og i værste situationer: kjolen kommer for sent eller slet ikke! Naturligvis vil vi jo også helst have jer i butikken, det er jo trods alt det vi er her for :o) Vores erfaring er dog at mange ikke er opmærksom på at der er utrolig mange variationer af kjoler - som umiddelbart kan ligne hinanden INDTIL man får dem på..... Selvfølgelig kan man være heldig med nethandel: at den er som man umiddelbart ønskede dertil kan vi oplyse at i vores butik får de fleste oftest helt anderledes model/farve end de havde regnet med da de trådte ind af døren, netop fordi vi giver inspiration og vejledning til den enkelte -og selvfølgelig også fordi vi har et stort udvalg. Vi hjælper og tilpasser kjolen så billedet passer til drømmen -fra top til tå.​